Forkæl dit hjem med en miljøgodkendt algerens af tag

Er dit tag grønt og beskidt af alger og mos?

Det går ikke alene ud over tagets udseende, men kan også give andre skader, eksempelvis frostsprængninger, som følge af, at algerne holder på fugten fra regn og sne.​

Hos TagGruppen tilbyder vi professionel og grundig algerens af tage med afsæt i mange års erfaring. Vi kører rundt til huse og bygninger i et større område omkring København, herunder Køge, Søborg og Roskilde, hvor vi hjælper vores kunder med at holde et flot og velholdt tag.

Algebehandling af tag med miljøvenlige produkter

Vi bruger kun miljøgodkendte produkter som Algefri N Proff algefjerner og det nye produkt Neutralon, da vi også tænker på miljøet, vores efterkommere og jordklodens fremtid.

Det er en god idé at få foretaget en algebehandling – ikke bare på et æstetisk plan, men også på et økonomisk. Det betaler sig på sigt at holde taget rent, pænt og slidstærkt.

Vi kan også tilbyde imprægnering af dit tag.

Få dine alger renset væk uanet tagtype

Vi råder over specialudstyr, der gør os i stand til at foretage algerensning af tag på alle overflader med et middel, der dræber algerne – naturligvis uden at skade træværk og vinduer. Det gælder uanset, om du har et tegltag, eternittag, tagpap eller noget helt fjerde.

Med professionelt foretaget algerens af tag får du således en skånsom behandling af dit tag, der forlænger levetiden, øger værdien og forbedrer udseendet af dit hjem eller din virksomhedsbygning.

Man kan også tegne et abonnement på algerens

Vi har mange boligforeninger, andelsforeninger, ejerforeninger, pensionister, travle familier som ønsker denne service og vi kommer en eller to gange årligt alt efter aftale.

​Vi udfører algerens på hele Sjælland inkl. København

Kontakt os for kompetent algerens af tag

Har du spørgsmål vedrørende algebehandling af dit tag kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon. Giv os gerne et kald på 91 92 93 94.

Vi ser frem til at hjælpe dig med vores kompetencer inden for algerens af tag.

Læs mere om​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TagGruppen - Hovedafdeling

Gladsaxe Møllevej 21, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 35532765

facebook (1)

TagGruppen - Afdeling syd

Smedevej 10 DK - 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 91 92 93 94

E-mail: info@taggruppen.dk