Tagpap er en stærk og holdbar løsning

Hos TagGruppen har vi stor erfaring med at arbejde med tagpap, og vi kan uden tvivl løse din opgave, hvad enten der er tale om renovering eller nydækning.

Vi servicerer kunder i hele København og omkringliggende områder, herunder Roskilde, Søborg samt Køge Bugt-området.

Vi tilbyder følgende:

  • Traditionel tagdækning/nylægning
  • Listedækning
  • Reparationer
  • Renoveringer
  • Opbygning af fald med Rockwool
  • Merisolering og efterisolering
  • Tilstandsvurderinger
  • Serviceaftaler

Læs mere om vores priser på tagpaptage her.

Få et væld af muligheder med tagpap

Tagpap er igen blevet moderne, og flere og flere privatpersoner og virksomheder vælger tagpap, når de skal bygge nyt eller blot udskifte deres gamle tag.

Det er der flere grunde til.

Ud over den enorme modstandsdygtighed og lange levetid, som tagpap har, er det et smidigt materiale, der kan bruges til stort set alle slags tage, uanset de arkitektoniske udfordringer.

Nyt tag i tagpap – en stærk løsning

Trænger dit tag til en udskiftning, er det tid til at overveje, hvilken slags tag der fremover skal pryde din bolig eller bygning, og her kan tagpap være den perfekte løsning.

Hos TagGruppen tilbyder vi alle former for arbejde inden for tagpap, og vi har altid fokus på at levere resultater i højeste kvalitet, så du får et tagpaptag til de næste mange år. Det sikrer vi blandt andet ved at bruge kvalitetsprodukter fra de førende leverandører inden for tagpap: Icopal, Phønix og Isola.

Med disse produkter og vores ekspertise, er du garanteret et holdbart og slidstærkt tag i tagpap, som vil holde dig og din bolig tør i mange år.

Du kan med tagpap få enten et helt glat tag eller tag med struktur og i forskellige farver. Standardfarverne inden for tagpap er lys, grå, sort, grøn og teglrød. Ønsker du en anden farve, kan dette også bestilles.​

Læs mere om​

Fordele ved tagpap

En af de store fordele ved tagpap er, at det er et materiale, som er let at arbejde med og ikke stiller særlige krav til tagkonstruktionen, hvilket betyder en lav pris for monteringen, samtidig med at materialet også hører til blandt de billigere tage.

De helt tætte samlinger i overfladen gør desuden, at vand ikke har en chance for at finde vej ind gennem et korrekt lagt tagpaptag. Det kræver desuden ikke ret meget vedligeholdelse for at forblive et stærkt tag. Tagpap er derfor en fornuftig og økonomisk løsning, der forener æstetik og slidstyrke.

Ulemper

Det er svært at finde ret mange ulemper ved tagpap, men skal man påpege noget, må det være, at levetiden ikke er så lang på tagpaptage, som det er tilfældet med andre tagtyper.

Levetiden kan dog sagtens være op til omkring 50 år, men det afhænger naturligvis også af faktorer som tagets hældning, kvaliteten af arbejdet ved lægningen af taget, underlagets kvalitet, materialevalg med videre. Derfor anbefaler vi altid Icopal eller Phønix tagpap, som i samspil med vores kvalitetsarbejde giver en optimal levetid.

Efterisolering ved tagpap

Der er i dag skærpede krav til boligers isoleringsevne, og i forbindelse med større renoveringer kan man være pålagt at foretage efterisolering. Det gælder også ved en eventuel tagrenovering.

Et tags isolering har enorm betydning for husets samlede isoleringsevne, og skal du have et nyt tagpaptag, kan vi samtidig sørge for den nødvendige efterisolering.

Ud over at det kan være et krav at få det foretaget, vil det i fremtiden sikre dig en god besparelse på varmeregningen, og det er jo også værd at tage med.

Kontakt os og nyd godt af vores omfattende garanti på tagpap

Mulighederne er nærmest ubegrænsede med tage i tagpap, fordi det kan passe til alle slags tagkonstruktioner, og det smidige materiale giver unikke muligheder for spændende løsninger.

På produkterne fra de to fabrikanter, Icopal og Phønix, er der produktgaranti på op til 15 år, og dermed kan du sove roligt under dit tagpap, når du får lagt nyt tag af TagGruppen.

Kontakt os på telefon 91 92 93 94 eller skriv til vores e-mail info@taggruppen.dk for at høre mere om vores arbejde med tagpap.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TagGruppen - Hovedafdeling

Gladsaxe Møllevej 21, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 35532765

facebook (1)

TagGruppen - Afdeling syd

Smedevej 10 DK - 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 91 92 93 94

E-mail: info@taggruppen.dk