​Om TagGruppen A/S

​TagGruppen er et mellemstort tagdækkerfirma med omkring 24 år i branchen, og en kundekreds der tæller både private, erhverv og det offentlige.

Fundamentet for virksomheden blev skabt kort efter orkanen i 1999, da Michael Albér og Claus Kidmose grundlagde firmaet Villabyernes Tømrer & Tagdækning.

Med et godt rygstød fra orkanen voksede firmaet de følgende år, og i 2005 gik man sammen med Tip Top Tagdækning og formede TagGruppen, som firmaet fortsat hedder i dag.

Firmaet i dag

​Den positive udvikling fortsatte, og i 2008 overtog Michael hele firmaet, da Claus efter mange år i branchen trak sig tilbage for at nyde livet som pensionist. Den stærke gruppe af medarbejdere, der tæller 10 - 14 mand, er stort set identisk.

Omsætningen ligger stabilt på fem-seks millioner kroner årligt, og der er en god økonomisk ballast i firmaet, som er opbygget gennem mere end et årti.

Medarbejdere og geografi

​Alle vores medarbejdere er danske faguddannede folk med en bred viden og stor erfaring inden for tagarbejde, hvilket er med til at sikre, at vi kan opretholde den høje kvalitet i alt vores arbejde, som vi altid har været kendt for.

Vi har vundet prisen som Danmarks bedste tømrer & tagfirma i 2021, 2022 og 2023

Vi har blandt andet været finalister de siden 2011 som Danmarks bedste tagdækkerfirma.

Vi har to afdelinger i henholdsvis Søborg og Køge, hvilket bevirker at vi størstedelen af tiden varetager opgaver i Storkøbenhavn og Køge Bugt området. Vi påtager os dog også opgaver på resten af Sjælland, hvis projektet er stort nok til, at det giver mening for begge parter.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TagGruppen - Hovedafdeling

Gladsaxe Møllevej 21, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 35532765

facebook (1)

TagGruppen - Afdeling syd

Smedevej 10 DK - 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 91 92 93 94

E-mail: info@taggruppen.dk