TagGruppen A/S

​Gladsaxe Møllevej 21

2860 Søborg ​

Ring: 91 92 93 94

​Bestil tagtjek og få 10% rabat på ordre med rens af tagrender.

Tagtjek dækker både over tilbud på nyt tag, reparation, eller bare tjek af tagets stand.

Modregnes ved accept af tilbud.

​Om TagGruppen A/S

​TagGruppen er et mellemstort tagdækkerfirma med omkring 23 år i branchen, og en kundekreds der tæller både private, erhverv og det offentlige.

Fundamentet for virksomheden blev skabt kort efter orkanen i 1999, da Michael Albér og Claus Kidmose grundlagde firmaet Villabyernes Tømrer & Tagdækning.

Med et godt rygstød fra orkanen voksede firmaet de følgende år, og i 2005 gik man sammen med Tip Top Tagdækning og formede TagGruppen, som firmaet fortsat hedder i dag.

Firmaet i dag

​Den positive udvikling fortsatte, og i 2008 overtog Michael hele firmaet, da Claus efter mange år i branchen trak sig tilbage for at nyde livet som pensionist. Den stærke gruppe af medarbejdere, der tæller 10 - 14 mand, er stort set identisk.

Omsætningen ligger stabilt på fem-seks millioner kroner årligt, og der er en god økonomisk ballast i firmaet, som er opbygget gennem mere end et årti.

Medarbejdere og geografi

​Alle vores medarbejdere er danske faguddannede folk med en bred viden og stor erfaring inden for tagarbejde, hvilket er med til at sikre, at vi kan opretholde den høje kvalitet i alt vores arbejde, som vi altid har været kendt for.

Vi har vundet prisen som Danmarks bedste tømrer & tagfirma i 2021 & 2022

Vi har blandt andet været finalister de sidste 6 år som Danmarks bedste tagdækkerfirma.

Vi har to afdelinger i henholdsvis Søborg og Køge, hvilket bevirker at vi størstedelen af tiden varetager opgaver i Storkøbenhavn og Køge Bugt området. Vi påtager os dog også opgaver på resten af Sjælland, hvis projektet er stort nok til, at det giver mening for begge parter.