Få et flot og holdbart tag i bølgeeternit

Trænger taget på dit hus til at blive skiftet ud med et moderne, flot og langtidsholdbart tag? Med et tag i bølgeeternit får du netop sådan en løsning, og ved Taggruppen er vi eksperter i lægning af bølgeeternittag. Vi hjælper desuden også med reparation af tag med bølgeeternit, hvis dit nuværende tag trænger til en kærlig hånd, men ikke behøver at blive udskiftet.

Vi kører rundt i et stort område omkring København, og vi kan derfor tilbyde eternittage med bølgeplader til kunder i hele hovedstaden samt omkringliggende byer som Roskilde, Søborg og Køge. Som professionelle tagdækkere sørger vi for en komplet og korrekt montage af dit nye tag, som både sikrer dig og dit hjem mod slid, skiftende vejrforhold og algedannelse.

Hvorfor vælge et tag i bølgeeternit?

Der er flere gode grunde til at vælge et tag i bølgeeternit, hvis du skal have udskiftet taget derhjemme. Hos Taggruppen tilbyder vi nemlig eternittag med bølgeplader i fibercement, som giver dig et stort udvalg af muligheder og fordele.​

Tagtypen kan nemlig leveres i flere forskellige størrelser og farver, så du kan få et nyt eternittag, der er skræddersyet til dit hjem. Samtidig kræver eternittag ikke et undertag, hvilket gør processen billigere og nemmere for dig. Og så er tagtypen nem at rengøre og vedligeholde, så du kan forvente et flot og velfungerende tag uden selv at skulle arbejde hårdt eller betale i dyre domme for det.

Hvis du ønsker et flot, vedligeholdelsesfrit og billigt tag, er bølgeeternit i fibercement altså et oplagt valg!

Kontakt os og få en pris på dit nye tag

Vil du høre mere om vores arbejde med tage i bølgeeternit, eller vil du have et tilbud på at få lagt et nyt flot tag hjemme ved dig? Så kontakt os allerede nu på telefon 91 92 93 94 eller e-mail info@taggruppen.dk.

Vi tilbyder desuden også et bredt udvalg af andre tage og tagydelser, som du kan læse nærmere om herunder:

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TagGruppen - Hovedafdeling

Gladsaxe Møllevej 21, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 35532765

facebook (1)

TagGruppen - Afdeling syd

Smedevej 10 DK - 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 91 92 93 94

E-mail: info@taggruppen.dk