​Tagrenovering og tagbehandling

Hos TagGruppen tilbyder vi erfaren og professionel tagrenovering og tagbehandling i og omkring København, eksempelvis i Søborg, Køge og Roskilde.

Bærer dit tag præg af slid fra vind og vejr, og trænger det til et frisk udseende og mere robusthed? Så tag fat i os. Vi er et tagdækkerfirma med 15 års erfaring i branchen, og vi kan dermed klare enhver opgave.

Vi tilbyder flere former for tagarbejde

Med vores erfaring og ekspertise kan vi tilbyde flere forskellige typer af renovering af tag. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Skal du have udført en anden tagopgave som ikke står på listen, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan hjælpe dig. Vi kan eksempelvis også hjælpe dig med at lægge et helt nyt tag, hvis du vil have en moderne og langtidsholdbar løsning.

Kontakt os og giv dit tag og din bolig nyt liv med en tagrenovering

En renovering af dit tag har frem for alt til formål at sikre, at taget forbliver robust og flot i fremtiden. Efter en tagrenovering er det ikke alene taget, men også din bolig, der får et nyt liv. Vi sørger for en grundig og effektiv renovering med afsæt i dine ønsker. Mangler du inspiration, bidrager vi gerne med kreative ideer.

Kontakt os på telefon 91 92 93 94, hvis du ønsker at høre nærmere om vores arbejde med tagrenovering eller vores øvrige tagbehandlinger. Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@taggruppen.dk for at høre nærmere.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TagGruppen - Hovedafdeling

Gladsaxe Møllevej 21, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 35532765

facebook (1)

TagGruppen - Afdeling syd

Smedevej 10 DK - 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 91 92 93 94

E-mail: info@taggruppen.dk