TagGruppen A/S

​Gladsaxe Møllevej 21

2860 Søborg ​

Ring: 91 92 93 94

​Bestil tagtjek og få 10% rabat på ordre med rens af tagrender.

Tagtjek dækker både over tilbud på nyt tag, reparation, eller bare tjek af tagets stand.

Modregnes ved accept af tilbud.

​Tagrenovering og tagbehandling

​Hos TagGruppen tilbyder vi erfaren og professionel tagrenovering og tagbehandling i Søborg og resten af Storkøbenhavn og Køge. 

Bærer dit tag præg af slid fra vind og vejr, og trænger det til et frisk udseende og mere robusthed? - så tag fat i os. Vi er et tagdækkerfirma med 15 års erfaring i branchen, og vi kan dermed klare enhver opgave.

Vi tilbyder:

Skal du have udført en anden tagopgave, som ikke står på listen, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan hjælpe dig.

Giv dit tag og din bolig nyt liv med en tagrenovering

En renovering af dit tag har frem for alt til formål at sikre, at taget forbliver robust og flot i fremtiden. Efter en tagrenovering er det ikke alene taget, men også din bolig, der får et nyt liv. Vi sørger for en grundig og effektiv renovering med afsæt i dine ønsker. Mangler du inspiration, bidrager vi med kreative ideer.

Kontakt os på telefon 91 92 93 94, hvis du ønsker at høre nærmere om vores arbejde med tagrenovering eller vores øvrige tagbehandlinger. Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@taggruppen.dk for at høre nærmere.

Læs mere om​:

Tegltag

Eternittag

Decra tag

Tagpap

Stråtag

Tagrender

Tagrens og tagmaling

Imprægnering af tag

Algebehandling af tag