Facaderens

TagGruppen renser alle typer facader med både høj- og lavtryksafrensning.

Vi gennemgår naturligvis altid bygningen inden opstart, for at opgaven bliver udført så skånsomt som muligt.

Vi bruger aldrig turbodyse til facaderensning af søstensbeton, da overfladen kan blive ødelagt og derved mere modtagelig for snavs, trafikfilm og alger end inden afrensning.

Behandling med algemiddel

Inden opstart behandles der altid med algemiddel. Denne behandling sikrer, at der ikke sidder rødder af alger tilbage i facaden. Denne algebehandling foretages også efter endt afrensning.

Hensynstagen til facadetypen

Vi tager altid hensyn til det materiale som facaden er lavet af, så du er sikret en korrekt behandling, der ikke efterlader skader på facaden.

Betonfacader afrenses med højtryksrenser med koldt eller varmt vand og 30-1000 bar i tryk, og vandets temperatur kan justeres op til 150 grader.

Teglstensfacader påføres en speciel kemisk væske som skånsomt opløser snavs og trafikfilm, hvorefter facaden afrenses med fladdyse og lavt tryk. Vi anbefaler at få facaden imprægneret bagefter.

Service fra a-z

TagGruppen anbefaler at få facaden algebehandlet ca. én gang årligt som vedligehold. Algebehandling er med til at forlænge resultatet efter facaderensningen.

I forbindelse med, at TagGruppen har udført facaderens, bliver alle facadens udvendige vinduer pudset, så hele facaden er flot og præsentabel.

TagGruppen har stor erfaring inden for facaderensning af alle typer facader og er derfor en stærk samarbejdspartner.

Kontakt os i dag og hør mere om vores tilbud på facaderens. Skriv til os via formularen her på siden, eller ring til os. Giv os et kald på telefon 91 92 93 94​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TagGruppen - Hovedafdeling

Gladsaxe Møllevej 21, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 35532765

facebook (1)

TagGruppen - Afdeling syd

Smedevej 10 DK - 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 91 92 93 94

E-mail: info@taggruppen.dk