Eternittag – en god løsning til prisen

Hos TagGruppen har vi gennem mange år arbejdet med udbedring af skader på eternittag samt lægning af nye tage af eternit. Vi arbejder hovedsageligt i Køge Bugt-området, Søborg samt i hele København og omkringliggende byer, eksempelvis Roskilde.

Vi tilbyder følgende:

  • Nyt eternittag
  • Reparation og renovering
  • Isolering
  • Tætning af tage
  • Tilstandsvurdering
  • Serviceaftaler

Et eternittag giver mange muligheder for et nyt og flot tag. Søger du en professionel tagdækker til at varetage dit tagprojekt, er du meget velkommen til at kontakte os.​

Læs mere om vores priser på eternittage her.

Derfor bør du vælge et eternittag

Eternit-bølgeplader i fibercement rummer mange muligheder for dig som husejer. Ikke alene får du et solidt og tæt tag, der kræver minimal vedligeholdelse, du får også et tag med en flot finish.

Eternittage leveres i flere størrelser og profiler og fås i seks flotte farver. Et eternittag er skruet fast med få samlinger.

Vælger du et tag af eternit, behøver du ikke undertag. Et eternittag er meget stærkt og fleksibelt og har en lang levetid. Derudover er det fremstillet af miljøvenlige materialer.

Til tagryggen kan du vælge mellem den traditionelle eternit vinkelrygning eller den mere eksklusive eternit koniske rygning. Uanset om byggeriet er nyt, gammelt, traditionelt eller moderne, findes der altid en flot og stilsikker løsning med eternit bølgepladetag.

Læs mere om​


Fordele ved eternit

Den største fordel ved eternit tagplader er den lave vægt, hvorfor det er hurtigt og nemt at lægge. Derudover kan eternittag lægges uden undertag, da denne type tag er stærkt og fleksibelt. Det er derfor både hurtigere og billigere at lægge, end eksempelvis teglstenstag, betontag og zinktag.

Derfor er et eternittag løsningen, hvis det vigtigste kriterium for valget af et nyt tag er prisen. Et eternittag er generelt set en god investering, hvis taget skal skiftes nu og her.

Ulemper ved eternit

En stor del af indsigelserne mod køb af et eternittag beror på æstetiske præferencer, men fra et fagligt synspunkt er et tag af eternit som regel en brugbar tagtype til de fleste huse og/eller bygninger i Danmark.

Den største ulempe ved køb af denne tagtype er, at tagets levetid er en anelse kortere end ved tage i teglsten eller beton, da eternittag forventes en levetid på omkring 20-25 år og teglstenstag ca. 50 år.​

Vælg et eternittag i fibercement

Vi kan også tilbyde den populære tagtype, eternittag i fibercement. Den stigende popularitet skyldes, at fibercement er både stærkt og let, hvilket giver et stor anvendelsespotentiale. Samtidig er tage i fibercement nemme at vedligeholde, produceret i miljøvenlige materialer, modstandsdygtige over for fugt og svamp og har en lang levetid.

Overordnet set kan fibercement karakteriseres som et fremragende tagmateriale, hvorfor boligejere med fordel kan investere i et eternittag af fibercement, når boligen skal have udskiftet det gamle tag.

Kontakt os og tag et fornuftig valg i forhold til dit tag

Ønsker du at høre mere om vores forskellige former for eternittag? Eller skal du have hjælp til at finde den mest fornuftige løsning til dit hjem? Så sidder vi altid klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe med den rådgivning, du søger.

Ring på telefon 91 92 93 94 eller skriv til e-mail info@taggruppen.dk for at høre mere om vores arbejde med eternittag.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TagGruppen - Hovedafdeling

Gladsaxe Møllevej 21, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 35532765

facebook (1)

TagGruppen - Afdeling syd

Smedevej 10 DK - 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 91 92 93 94

E-mail: info@taggruppen.dk